Българският национален отбор по минифутбол загуби с 1:3 от Черна

...
Българският национален отбор по минифутбол загуби с 1:3 от Черна
Коментари Харесай

България загуби, но е на осминафинал на Европейското по минифутбол

Българският народен тим по минифутбол загуби с 1:3 от Черна гора в последната си среща от група С на Европейското състезание, което се организира в Кошице.

Въпреки провалянето, българите не престават към 1/8-финалите и чакат развоя на битката в останалите пет групи, с цел да схванат кой тъкмо ще бъде техен противник в първия стадий на елиминациите.

След другата среща в групата ни Австрия - Грузия 1:3, първи в нашия поток се подреди Черна гора. Втора е България, а трета - Грузия, като и трите тима са с по 6 точки от по две победи.

Срещата на българите и черногорците четирите гола паднаха преди почивката. Йованович откри за противника на България в 3-ата минута, а Ковач удвои малко по-късно. Илиян Генадиев върна едно попадение за българската групировка, само че неточност на вратаря разреши на голмайстора на шампионата досега Никола Мийович да оформи крайния резултат 3:1 с петото си попадение от началото на шампионата.

След почивката треньорът Николай Михов направи някои промени и в няколко обстановки можеше да се стигне до понижаване на резултата. Ударите на Спас Милушев и Любомир Генчев обаче бяха блокирани.
 Поне победихме Грузия на минифутбол
Поне победихме Грузия на минифутбол

" Лъвовете " се класираха на осминафинал на Европейското
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР