Българският национален отбор по футбол ще търси тази събота (14

...
Българският национален отбор по футбол ще търси тази събота (14
Коментари Харесай

Добра поличба ли ще се окаже завръщането на националите на стадион Васил Левски?

Българският народен тим по футбол ще търси тази събота (14 октомври) против Литва първи триумф през календарната 2023-а година, а сцена на дуела ще бъде Националният стадион " Васил Левски ".

Това ще бъде първо домакинство на " лъвовете " в центъра на София след пауза от две години, през която националите се откриха най-вече в Разград.

За този интервал те записаха единствено една победа в шест - при дебюта на сегашния селекционер Младен Кръстаич против Гибралтар през септември 2022 година, а в това време допуснахме и тежкото проваляне от Грузия с 2:5, което се оказа и " лебедовата ария " за предходния ментор Ясен Петров.

Последното ни домакинство пък се организира в Пловдив, където загубихме с 0:1 от Иран в контрола доскоро повече от месец.

За последните шест дуела на " Васил Левски " статистиката е надалеч по-сполучлива. В София сме в серия от три следващи победи против Северна Ирландия (2:1) с два гола на Тодор Неделев, против Грузия (4:1) и по подигравка на ориста против съботния ни противник Литва (1:0). Преди това обаче загубихме и три мача на националния стадион.

Студийната ни стратегия стартира половин час по-рано.

Автор: Стефан Георгиев



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР