Българският национален отбор по футбол ще се опита да поработи

...
Българският национален отбор по футбол ще се опита да поработи
Коментари Харесай

Националите по футбол ще играят за точки и самочувствие

Българският народен тим по футбол ще се опита да поработи както за точките си в групата, по този начин и за самочувствието си, най-много поради унизителната загуба от Грузия в неделната вечер. Тимът ни излиза довечера против Гибралтар в Лигата на нациите.

Любопитното е, че макар че нямаме победа от началото на годината, сме успявали да вкараме във всеки един от тези дуели, само че пък сме позволили и два пъти повече попадения.

Статистиката сочи, че сме вкарали единствено един път през първото полувреме и всички останали голове са през втората част.

България няма право на повече взаимни отстъпки, безапелационен е един от нападателите на националния отбор Георги Минчев. Очаква се той да стартира като титуляр довечера. Според него, футболистите ни би трябвало да измият най-малко част от срама с изявите си тази вечер.

„ Последната седмица не беше по този начин сполучлива за нас, само че това е хубавото във футбола, че след няколко дни идва идващият мач. Трябва да измием срама, който сами си направихме. Нямаме право на оправдания, говорихме си с момчетата, че единствено ние можем да излезем сами от тази обстановка “, показа Георги Минчев.

Мачът от Лигата на нациите Гибралтар – България е с начален час 21.45. Студийната ни стратегия по Българска национална телевизия 1 и Българска национална телевизия 3 стартира в 21.00 часа. Двубоят ще бъде излъчен и онлайн в спортната секция на bntnews.bg.

Автор: Стефан Георгиев
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР