Българският национален отбор по футбол ще направи своето завръщане на

...
Българският национален отбор по футбол ще направи своето завръщане на
Коментари Харесай

Ще донесе ли късмет на българските национали завръщането им на Националния стадион Васил Левски?

Българският народен тим по футбол ще направи своето завръщане на Националния стадион " Васил Левски " в София през идния месец октомври, когато в столицата " лъвовете " ще одобряват Литва в мач от квалификациите за Евро 2024.

Двубоят ще се организира на 14 октомври (събота), а очакванията са, че първата среща в София след двугодишна пауза може и да донесе шанс на родните национали, които към момента нямат победа през 2023-а година.

За последно стадион " Васил Левски " одобри мач на представителния ни отбор на 12 октомври 2021-а година, когато с две попадения на Тодор Неделев победихме с 2:1 Северна Ирландия в пресявките за международното състезание в Катар.

По-рано същата година в София отборът ни се оправи с Грузия с 4:0 в другарски дуел и... още веднъж с Литва с 1:0 след късен гол на Ивайло Чочев.

Оттогава насам България изигра общо шест домашен срещи - пет в Разград и една в Пловдвив. В тях обаче " трикольорите " стигнаха до единствено един триумф и то против непретенциозния отбор на Гибралтар в дебюта на сегашния селекционер Младен Кръстаич през септември 2022-а.

Автор:



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР