Българският национален отбор по футбол се изправя срещу Грузия в

...
Българският национален отбор по футбол се изправя срещу Грузия в
Коментари Харесай

Очаквайте НА ЖИВО: България - Грузия

Българският народен тим по футбол се изправя против Грузия в четвъртия си дуел от група 4 на Дивизия " C " от шампионата Лига на нациите.

Срещата на препълнения стадион „ Динамо “ в Тбилиси е с начален час 19:00 и ще бъде излъчена директно в ефира на Българска национална телевизия и онлайн в спортната секция на уеб страницата www.bntnews.bg/sport. Коментарното студио, отдадено на мача, започва в 18:30 часа.

До момента в конкуренцията " лъвовете " не познават усета на успеха, като от три изиграни срещи имат актив от две точки след равенствата със Северна Македония и Гибралтар (1:1).

Точно преди седмица „ трикольорите “ позволиха проваляне с 2:5 от състава на Вили Саньол в Разград, което докара до оставката на селекционера Ясен Петров.

При идването си в грузинската столица в петък вечерта, националите ни претърпяха злополука, при която съществено пострада Тодор Неделев.

Полузащитникът на България получи фрактура на черепа и бе опериран по неотложност.

Днес полузащитникът бe изведен от интензивното поделение на Уинверситетската болница в Тбилиси и ще остане под лекарско наблюдаване в идващите дни.

Лекарят на националния тим по футбол доктор Бисер Бочев съобщи, че Неделев ще остане отвън терените в идващите 3-4 месеца.

Отборът ни заема третото място във краткотрайното класиране на групата с актив от 2 точки. Зад нас е отборът на Гибралтар с един пункт, втори е съставът на Северна Македония с 4 точки, а водач е Грузия с цялостен актив от 9 точки.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР