Българският национален отбор по футбол продължи добрите си резултати с

...
Българският национален отбор по футбол продължи добрите си резултати с
Коментари Харесай

Кипър - България 0:2: “Лъвовете” спечелиха три поредни мача за пръв път от 2018 г. насам

 Efbet Article Horizontal 1180X300
Българският народен тим по футбол продължи положителните си резултати с победа с 2:0 против Кипър като посетител в другарска среща. Головете вкараха капитанът Кирил Десподов и Спас Делев, които си размениха и по една асистенция. За тима това беше трети триумф от три мача под управлението на селекционера Младен Кръстаич след тези против Гибралтар и Северна Македония в Лигата на нациите.

Българският състав печели три следващи мача за пръв път от 2018 година
В 24-ата минута превъзходството на “лъвовете ” бе материализирано. Спас Делев изведе Кирил Десподов на добра позиция, а той от своя страна не сбърка и осъществя за 1:0. България вкара втория си гол в 71-вата минута, когато Десподов върна головото подаване на Делев. Капитанът на националите подаде по въздуха зад отбраната, съотборникът му в " Лудогорец " овладя на гърди и вкара за крайното 2:0.

В неделя от 16:00 часа, напълно малко преди началото на Световното състезание в Катар, българските футболисти ще изиграят още една контрола - против отбора на Люксембург.

" От 4-5 месеца не вървя благополучен на Герена ", съобщи Мъри

Изпълнителният шеф на Левски Ивайло Ивков и старши треньорът на тима Станимир Стоилов разкриха за обтегнати връзки в управлението на футболния клуб, в основата на което стоят проблемите, свързани с тежкото финансово състояние на " сините ", наследено от предходни ръководства. Двамата участваха на 3-часова среща в неделя на Сдружението " Левски на левскарите ", на което са членове.

" Изключително неприятни взаимоотношения със спонсора на клуба, безсмислени разногласия в последните месеци. От 4-5 месеца не вървя благополучен на " Герена ". Аз нося цялата отговорност чисто спортно-технически. Аз обичам диктатурата в един футболен клуб. Изпълнителният шеф си носи отговорността за финансите, а аз за спортно-техническата част. Напоследък има извънредно доста разминаване и кавги. Тези неща би трябвало да бъдат изчистен ", съобщи Стоилов.

" Ако клубът продължи да съществува в пестелив режим, ще би трябвало повече време, с цел да можем да изглеждаме като любимец в шампионата. Лично моето предпочитание да продължим да се развиваме като игрови жанр, само че като виждам другите проблеми считам, че първо би трябвало да решим по-важните от тях и вероятно тогава да мислим за по-добро финансиране, а в този момент да продължим с икономичния режим за прехвърляния и заплати ", сподели Стоилов.

" Мога да обещая, че ще дадем всичко от себе си аз и тимът, с цел да върнем Левски там, където му е мястото, а точно в битката за купата, най-късно до другото лято. Но би трябвало да си обещаем да стабилизираме клуба от финансова позиция. Защото в случай че няма такива борба, моето наличие се обезсмисля. Под никаква форма няма потребност да бъда в Левски и да живуркам. Оставам поради последователите, с цел да подсигуряваме честността в ръководството на клуба и да се опитаме да намерим решение на най-големия проблем - финансовите отговорности към българските институции. В момента, в който го създадем, моят ангажимент завършва. Оттам ще мисля какво ще върша ", добави той.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР