Българският национал по борба класически стил Едмонд Назарян вярва, че

...
Българският национал по борба класически стил Едмонд Назарян вярва, че
Коментари Харесай

Еди Назарян: Може да се каже, че съм най-добрия борец в Европа

Българският национал по битка типичен жанр Едмонд Назарян има вяра, че достиженията му го класират измежду най-хубавите състезатели в Европа.

Борецът завоюва европейска купа за юноши в Рим в по-горната за него категория до 63 кг.

" Може да се каже, че съм най-хубавия герой в Европа. Имам трофеи във всичките възрасти. Сега останаха и международните трофеи. Успехите ми се дължат на добра подготовка. Чувствах се добре душевен, прочувствено и физически. Имам доста качества, които съм взел от татко ми Армен ", показа той в изявление за предаването " Арена спорт " по Българска национална телевизия.

20-годишният играч разкри, на кого се доверява по време на мач - на татко си Армен Назарян или на треньора си Емил Иванов.
 Гриша Назарян се класира за Световното състезание в Рим
Гриша Назарян се класира за Световното състезание в Рим

Младият гений на армейския клуб победи в две битки главния си съперник

" На треньора ми. Баща ми е по-емоционален. Той вика, желае да печеля, само че вика и няма по какъв начин да го разбра. Треньорът е по-спокоен и по-добре го разбирам по време на мач. От прочувственото кряскане на татко ми също се разсънвам и се затягам повече. И двамата ги чувам и стават нещата ", добави той.

Едмонд Назарян се цели в златния орден на идното международното състезание при мъжете и в златото на Олимпийските игри.

" Целим се в златния орден, само че ще е мъчно, тъй като има доста огромна конкуренция. Трябва серизона подготовка и да подходим добре. Много евентуално е да ме видите с олимпийското злато. Това е моята цел. Това е моята най-голяма фантазия и цел ", добави той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР