Българският национал Мартин Минчев отново бе титуляр за своя Чайкур

...
Българският национал Мартин Минчев отново бе титуляр за своя Чайкур
Коментари Харесай

Минчев игра като титуляр при много инфарктен успех на Ризеспор

Българският национал Мартин Минчев още веднъж бе титуляр за своя Чайкур Ризеспор, който реализира значима победа с 3:2 в семейството си на Истанбул Башакшехир от 14-ия кръг на турската Сюперлига.

С тази победа Чайкур събра 21 точки и излезе на 7-ото място във краткотрайното класиране, до момента в който Истанбул ББ е 17-и с 12 точки в актива си.

Минчев остана на терена до 89-ата минута, когато бе заменен от Пинчи.

Иначе отборът от Истанбул поведе в резултата в 6-ата минута, когато се разписа полякът Кшищоф Пьонтек след подаване на Дениз Туруц.

Ризеспор стигна до цялостен поврат още до 17-ата минута, като първо се разписа Ибрахим Олавойн в 12-ата минута след асистенция на Джонджо Шелви, а 5 минути по-късно се разписа Дал Варесанович.

В добавеното време на първата част гостите на собствен ред изравниха. След подаване на Туруц, топката стигна до Жером Опоку, който я прати в мрежата на Гьокхан Акан – 2:2.

Във втората минута на добавеното време на срещата домакините стигнаха до надвит гол, като в воин за тях се трансформира Олавойн, който се разписа след положително подаване на Бенхур Кесер.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР