Българският национал Кирил Десподов ще играе на върха на атаката

...
Българският национал Кирил Десподов ще играе на върха на атаката
Коментари Харесай

Десподов ще води атаката на ПАОК при гостуването на Динамо

Българският национал Кирил Десподов ще играе на върха на офанзивата на ПАОК при утрешната аудиенция на отбора на Динамо (Загреб) в шампионата Лига на Конференциите, а не на своя нормален пост на фланга. Това заяви репортерът Димитрис Цорбадзиоглу от радио sport-fm.gr.

" Десподов ще би трябвало да употребява качествата си като таран, защото нападателят Али Самата не е разполагаем. Самата минава сега лекуване заради казуса си с гърба и няма да пътува до Загреб. А в ПАОК не разполагат с други варианти.
 Легенда на ПАОК засипа с похвали Кирил Десподов
Легенда на ПАОК засипа с похвали Кирил Десподов

Ето детайлности

Луческу желае да има разновидности и в придвижване на мача на терена. Българинът е във форма и не трябва да бъде ваден от състава, а стартирането му на върха дава късмет да го реалокира в течение на мача на фланга ", се споделя още в информацията.

Вратарят Живко Живкович също е отвън задачата на " двуглавия орел от Севера ", защото продължава да страда от вирус, както и Уилям Троост-Еконг, Янис Михайлидис и Джоан Састре. Последните трима не престават програмата за рехабилитация, която следват, и също са отвън листата.

Тренировката през днешния ден на ПАОК стартира с игра за загрявка и владеене на топката, последвана от работа върху тактическата част, с акцент върху развиването на офанзивите и завършващи удари, както и специфична стратегия за статични положения.

" В дните преди мача самият старши треньор на ПАОК Разван Луческу, загатна, че е допустимо в даден миг според от развиването на мача да да бъде заставен да употребява Десподов на върха на офанзивата. Още при идването на българина на стадион Тумба Луческу акцентира, че е може да се случи, само че би желал да го избегне. Медията също по този начин добавя, че в този вид на потребление на наличните футболисти в предни позиции ПАОК е вкарал общо 109 гола до момента от началото на подготовката, от които 66 в шампионата ", написа още на уеб сайтът на спортното радио от Гърция.

Първата осминафинална среща от шампионата на УЕФА Лига на Конференциите стартира в 22:00 часа българско време на стадион Максимир в хърватската столица, а реваншът е седмица по-късно на 14-и.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР