Българският национал Георги Миланов е с фрактура на фибулата на

...
Българският национал Георги Миланов е с фрактура на фибулата на
Коментари Харесай

Обявиха контузията на Миланов, може да се наложи операция

Българският национал Георги Миланов е с фрактура на фибулата на левия крайник, оповестиха от управлението на съветския клуб ЦСКА (Москва). Българинът ще премине спомагателни проучвания, а на следващия ден се чака да бъде взето решение дали ще се наложи да му бъде осъществена интервенция. Другият контузен в отбора е бранителят Алексей Березуцкий. Той е с фрактура на фибулата на десния крайник и ще бъде опериран в Германия.

" Алексей Березуцкий и Георги Миланов са с фрактури. Березуцкий е със счупена фибула на десния крайник, а Миланов - с фактура на фибулата на левия крайник. Березуцкий ще бъде опериран в околните дни в клиника в Германия. Решението за интервенция на Миланов ще бъде взето на следващия ден, откакто му бъдат направени спомагателни проучвания ", се споделя в изказване на уеб страницата на ЦСКА (Москва).

Миланов и Березуцкий са получили контузиите при успеха на отбора с 4:2 като посетител на СКА Хабаровск в среща от 17-ия кръг на съветското състезание в събота. Двамата няма да играят в идната среща с Бенфика (Португалия) от петия кръг в група " А " на Шампионската лига в сряда в Москва.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР