Българският национал Божидар Краев се разписа в последния си мач

...
Българският национал Божидар Краев се разписа в последния си мач
Коментари Харесай

Краев се разписа на сбогуване с "Жил Висенте"

Българският национал Божидар Краев се разписа в последния си мач за португалския " Жил Висенте ". Юношата на " Левски " бе прецизен при тъждество 3:3 против " Пасош Ферейра " и завърши акцията в Примейра лига с 8 попадения.

Краев стана вторият най-резултатен футболист на " Жил Висенте " след Сандро Лима, който има 10 гола. 23-годишният българин е в Топ 20 на стрелците в Примейра лига преди останалите дуели от последния 34-и кръг. Той е благосъстоятелност на " Мидтиланд " и ще се завърне в Дания, а в случай че му се даде късмет може да играе в Шампионската лига.



Домакините можеха в най-хубавия случай да се преборят за 8-ото място в класирането, само че им трябваше наложителна победа, с цел да изместят " Морейрензе ". Началото обаче беше по-добро за гостите и Маракаш откри резултата в 10-ата минута след центриране от корнер.

Малко по-късно Родригао надскочи бранителите на " Пасош Ферейра " и изравни с глава. В 21-ата минута " Жил Висенте " провежда бърза контраофанзива, а Краев пробяга целия терен, с цел да се окаже на точното място и с добавка с глава да вкара третия си гол в последните четири мача.

До почивката Дъглас Танке вкара за 2:2, а след нея противниците си размениха по още един гол. За " Жил Висенте " прецизен беше Лоуренси, а за " Пасош Ферейра " - Джало.

Краев игра до 82-ата минута, когато отстъпи мястото си на Карвальо. Отборът на родния национал финишира сезона на влиятелното 9-о място, макар че е дилетант в елита.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР