Българският народ ни изпрати в 48-ото Народно събрание, за да

...
Българският народ ни изпрати в 48-ото Народно събрание, за да
Коментари Харесай

Янев: Народът ни изпрати в парламента, за да търсим решения за кризите, а не да го занимаваме със себе си

Българският народ ни изпрати в 48-ото Народно заседание, с цел да търсим решения, а не да го занимаваме със себе си или да демонстрираме партиен егоцентризъм, съобщи водачът на " Български напредък " и някогашен длъжностен министър председател Стефан Янев в речта си пред Народното събрание.
Той изясни, че решенията са свързани с рецесиите, инфлацията, цената на живота за бъдещето на децата на България, за бъдещето на страната ни.
" Ние от коалиция " Български напредък " се концентрираме на три съществени тематики от публичния живот, които са структуроопределящи за действието на страната ни, а точно сигурност, правдивост и взаимност.

“Темата за сигурността е извънредно сензитивна, изключително когато бушува война на километри от границите ни. Тя зависи както от нашите политически решения, по този начин и от успеваемостта на органите и структурите, които я обезпечават, Сигурността ни зависи и от успеваемостта на участието ни в съюзите, в които България споделя общи полезности със страните членки ”, сподели Янев, представен от bTV.
Той акцентира, че посланието на “Български напредък ” е да се държим уместно като отправим ясни послания с престиж и изправен гръбнак, с цел да сме потребни на себе си и съдружниците ни.

" Идеята за овакантяване на съюзите подвежда съдружниците и нас самите. Апелът към съдружниците е да сме солидарни, да се поддържаме в сложен миг. Солидарността е съществена полезност като жители на Европейски Съюз. Считаме, че солидарността е и дълг към нашите майки и татковци, сподели Янев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР