Българският народ ни изпрати тук, в 48-ото Народно събрание, да

...
Българският народ ни изпрати тук, в 48-ото Народно събрание, да
Коментари Харесай

Стефан Янев: Идеята за напускане на съюзите подвежда съюзниците и нас самите

Българският народ ни изпрати тук, в 48-ото Народно заседание, да търсим решения, а не да го занимаваме със себе си или да демонстрираме партиен егоцентризъм. Това сподели Стефан Янев, водач на „ Български напредък “, по време на тържественото първо съвещание на новия парламент.

Той посочи, че това са решения, които са значими за българските жители и бизнес, решения, свързани с рецесиите, инфлацията, цената на живота, за бъдещето на децата на България и това на страната. Стефан Янев уточни, че за търсенето на тези решения от обединението се концентрират над три съществени тематики – сигурност, правдивост и взаимност.

Посланието е да се държим уместно като отправим ясни послания, с цел да сме потребни на себе си и на съдружниците си, добави Янев. Идеята за овакантяване на съюзите подвежда съдружниците и нас самите. Апелът към съдружниците е да сме солидарни, да се поддържаме в сложен миг. Солидарността е съществена полезност като жители на Европейски Съюз. Считаме, че солидарността е и дълг към нашите майки и татковци, сподели Янев. Който работи в полза на българския народ, е добре пристигнал в лодката на „ Български напредък “, добави още той.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР