Българският нападател на СКА-Хабаровск Венцислав Христов даде интервю за клубния

...
Българският нападател на СКА-Хабаровск Венцислав Христов даде интервю за клубния
Коментари Харесай

Венци Христов след силния старт в Русия: Предстоят повече поводи за радост

Българският нападател на СКА-Хабаровск Венцислав Христов даде изявление за клубния уебсайт, откакто се разписа още в дебюта си за новака в Премиер лигата. Бившият голмайстор на Берое и Левски вкара при равенството 1:1 с Рубин (Казан). 

" В обстановката при гола най-важното беше да запазя централизация и да уцеля вратата. Разбира се, съжаляваме, че в края изпуснахме успеха, само че и равенството е позитивен резултат ", разяснява българинът.

" Рубин е огромен тим, а Гьокдениз Карадениз е необикновен футболист. Именно той създаде изравнителния гол. Като цяло мачът беше сложен, а Рубин също имаше своите положения. Надявам се почитателите да не са доста разочаровани от резултата ", продължи Христов.



" Ако би трябвало да съм почтен, още не съм се приспособил изцяло. Отскоро съм в тима и организмът ми към момента не е привикнал с огромната часова разлика. Но нямам избор и би трябвало бързо да се аклиматизирам. Скоро ни следва посещение на Зенит и се надявам да оказа помощ на отбора ", окуражен е нападателят.

" В България наблюдават изявите ми и към този момент написаха за първия ми гол. В София прелестно знаят къде се намира Хабаровск, както и това, че тимът се класира в Премиер лигата, печелейки баражите против Оренбург на Благой Георгиев. В родината ми доста хора се интересуват от съветското състезание, още повече откакто Ивелин Попов стана първенец и завоюва Суперкупата. Неговите триумфи бяха необятно отразени от медиите. Преди това най-вече се разясняваше представянето на Пеев, Сираков и Кушев в Амкар ", описа Венци Христов.

" Играл съм в няколко страни в чужбина. Най-трудно ми беше в Албания, където устоях единствено два месеца. Отношението към мен в тима беше извънредно отрицателно и нямаше метод да остана. Иначе се съгласих да подпиша със Скендербеу, тъй като отборът постоянно взе участие в евротурнирите. Със СКА задачата ми е да оказа помощ на тима в първите крачки в Премиер лигата. Ето, че даже против мощен отбор като Рубин бяхме покрай успеха. Мисля, че занапред ще надграждаме и ще имаме повече мотиви за наслада ", приключи българинът.

РУСИЯ, ПРЕМИЕР ЛИГА



 

 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР