Българският нападател Димитър Рангелов не изключва възможността да облече за

...
Българският нападател Димитър Рангелов не изключва възможността да облече за
Коментари Харесай

Рангелов предпочита германския футбол пред Славия

Българският нападател Димитър Рангелов не изключва опцията да облече за трети път екипа на немския клуб Енерги (Котбус). 35-годишният футболист е свободен сътрудник от юни, откакто през последната акция осъществя 9 попадения и 6 асистенции в 27 срещи за турския втородивизионен Юмранийеспор, само че договорът му изтече и не беше възобновен.

От края на предходната седмица българинът поддържа форма с третодивизионния Енерги, за който записа общо три сезона в два интервала с 84 мача и 31 гола.

" За мен би било като сбъдната фантазия още веднъж да играя за Енерги. Изгледах последните мачове на тима от трибуните и възприятията беше ужасно. Но то не може да се съпостави с това да си на терена ", сподели Рангелов.

Krafttraining bei @Nur_Energie Cottbus. Probetrainierer Dimitar #Rangelov quält sich - sieht aber ganz fit aus. @dritteliga @DFB_3Liga pic.twitter.com/qANyhu5502
— Jan Lehmann (@LR_SportLehmann) August 28, 2018
" Целта ми не е безусловно още веднъж да се върна тук. Ако обаче това е допустимо, би било хубаво. Ако се стигне до договаряния с Енерги, имам вяра, че ще се разберем ", добави той.

Рангелов е желан и от родния си Славия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР