Българският нападател Андрей Гълъбинов е пред раздяла с Реджина до

...
Българският нападател Андрей Гълъбинов е пред раздяла с Реджина до
Коментари Харесай

Пипо Индзаги не искал Гълъбинов, нападателят може да заиграе в България

Българският нападател Андрей Гълъбинов е пред разлъка с Реджина до края на месеца, твърди уеб сайтът seriebnews.com.

В Италия чакат някогашният национал на България, който има контракт с клуба си до лятото на 2024 година, да го приключи в идващите дни и да заиграе в родината си. Решението за раздялата е на треньора на Реджина Филипо Индзаги. В България трансферният прозорец затваря на 28 февруари, тъй че има още седмица пред тимовете да картотекират нови попълнения.

Гълъбинов бе голмайстор на “амарантите ” през предишния сезон, само че през лятото скъса ахилесово сухожилие на подготовка, като се наложи интервенция, възобновяване и 9 месеца отвън терените. Той се върна напълно неотдавна в игра за младежкия тим на клуба, като даже вкара победното попадение против Имолезе в 89-ата минута от дузпа. Реджина се опитваше да се раздели с нападателя още преди повече от година, защото той е най-скъпоплатеният футболист в клуба и той мъчно може да си разреши към този момент заплатата му. Към него обаче имаше интерес единствено от Авелино, а тежката травма провали прехвърлянето.

34-годишният Гълъбинов е бил в юношеските си години в ЦСКА, само че в никакъв случай не е играл в елитното състезание на България и е играл общо в 13 тима в Италия, измежду които и за Специя в Серия " А ". Той има 14 мача и 2 гола за националния ни тим.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР