Българският модел и инфлуенсър проби в АмерикаЛичният коафьор на Ким

...
Българският модел и инфлуенсър проби в АмерикаЛичният коафьор на Ким
Коментари Харесай

Пит Андрейчев за първи път пред FHM!България: Аз съм истински перфекционист

Българският модел и инфлуенсър проби в Америка

Личният фризьор на Ким Кардашиян и Джей Ло впечатлен от Пит

Текст: Мартин Райков
Фото: Теди Грозданов

Здравей Пит, ще се представиш ли на читателите на FHM!България, по какъв начин попадна в шоубизнеса?

Аз съм на 31 години и съм приключил в Ню Йорк – модерно бизнес мениджмънт. От както се помня, още от 18-годишен се занимавам с мода. Попаднах в шоубизнеса супер инцидентно и на смешка. Голяма част от всичко това, което ми се е случило е с помощта на обществените мрежи. Всичко потегли от там и доста хора ме видяха, несъмнено то е цялост и от гений. Запознах се с доста хора в тези среди и несъмнено започнах да работя с множеството от тях.

От по кое време си инфлуенсър и какво ти носи това?

От както имам профили в обществените мрежи. Всичко стартира на смешка. За никой не е загадка, че аз боготворя да се фотографирам и за мен това ми дава огромно наслаждение. Носи ми наслада, че мога да бъда потребен на  марките,  с които работя. И надлежно като видиш една добре свършена работа, няма по-голяма наслада и благополучие за мен, защото това те стимулира да продължаваш да работиш с разнообразни марки и да показваш на хората за самия себе си, кое е най-хубаво и естествено аз няма да популяризирам нещо, което не ми харесва и виждам, че не би било потребно на хората. Аз съм перфекционист и виждам да майсторя нещата до най-малкия подробност.

Защо отпътува да живееш в Съединени американски щати и мъчно ли беше първоначално?

Заминах, тъй като татко ми живее в Америка. И отидох с концепцията да се установя там, да науча езика и вероятно да се развъртвам. Аз не познавах Съединени американски щати, единствено бях гледал за тях по малкия екран. Но всичко от екрана наподобява много друго от самата действителност. Заминах на такава възраст, на която сигурно не ми е било елементарно,защото си мислим, че на 15 години сме доста порастнали, само че в действителност не сме. Не приказвах добре и езика им, не ми беше елементарно, само че в последна сметка се взех в ръце и дори взех две години за една, вървешком на учебно заведение и денем и вечер. След това взех решение, че Америка не е моята страна и взех решение да се прибера в България. Живейки една година по-късно тук обаче, си дадох сметка, че аз би трябвало да се развъртвам и да изучавам и се върнах в чужбина, този път в Европа. В момента пребивавам сред Чикаго и Ню Йорк, само че си пристигам по-често на два, три месеца. За мен няма подобен град като Ню Йорк, колкото го обичам, толкоз го и ненавиждам, когато съм тук…

Работил си с известни персони от международния шоубизнес?

Когато си в стилните среди доста по-лесно и налично можеш да работиш и да се докоснеш до тези хора, изключително живеейки в Америка. Имам забавна обстановка с известна изпълнителка, с която съм работил, няма по какъв начин да кажа името й, бях част от нейния екип. Тя не беше нещо в въодушевление и реши, че ще се държи високомерно с мен и ще покаже, че тя е над нас, което не направи по никакъв начин положително усещане, само че всичко е до човек. Работил съм  и с доста други звезди, които не са те карали да се чувстваш по-ниско от тях, тъй като в последна сметка вие сте един отбор и сте там да извършите най-хубавото, с цел да покажете нещо хубаво на хората. Шоубизнесът по никакъв начин не е елементарен и толкоз бляскав, колкото наподобява в профил. Има доста интриги, доста злоба, огромна конкуренция, която от време на време не е толкоз неприятна, тъй като те кара да се изграждаш като човек да растеш и да надграждаш себе си.

Вярно ли е, че персоналният коафьор на Ким Кардашиян и Джей Ло е бил впечатлен от твоята визия? Познавате ли се персонално с него?

Крис Епълтън е персоналния фризьор на Ким и сега е на върха на кариерата си, най-търсения коафьор в Съединени американски щати. Той закупи огромна известност работейки с клана Кардашиян. За никого не е загадка, че те ръководят света на модата и шоубизнеса. Той също по този начин работи с Дженифър Лопес, Ариана Гранде и доста други. Познаваме се с него единствено от обществените мрежи, писали сме си няколко пъти. Интересното е по какъв начин ме бе забелязал, преди година взех решение за Хелуин да се облека като него в Чикаго, той го беше видял и репостна сторито ми, хареса ми поста и разяснява фрагментите. С него постоянно се поздравяваме по празници, в случай че се засечем на една и съща локация с най-голямо наслаждение бих се срещнал с Крис.

Наскоро ти снима убийствена фотосесия за първокласен бранд парфюми, която заля цяла България, разкажи ни повече за тази акция?

За мен беше голяма чест и наслаждение да работя с този бранд в България. Бях изключително  щастлив, че бях на билбордове в цяла София. Не беше доста елементарно на фотосите, защото беше дълъг развой на снимане, към 12 часа, само че си струваше напъните.

Трудно ли е да се снимаш гол, имаш ли задръжки?

Не е мъчно, когато обичаш себе си и харесваш тялото си. Аз съм огромен критик и постоянно има неща, които не одобрявам в тялото си. Може би това ме стимулира, дава ми тласък да упражнявам доста и да надграждам. Не е мъчно, аз съм „ за “, когато всичко е изпипано и няма никаква долнопробност, когато има тази нотка на арт въздействие и някаква забавна концепция за реализация.

Мислил ли си за кариера в киното и имаш ли към този момент такива оферти?

Когато бях на 18 и се бях върнал в България, ми предложиха да се фотографирам във филм и имах роля, която е може би към 10 секунди. Но тогава получих предства за процеса на снимане. Тази година ми се наложи да се фотографирам и в музикален видеоклип на една млада звезда. Не ми беше по никакъв начин елементарно, тъй като имаше много актьорска игра. Но в случай че за в бъдеще имам съществени оферти, бих се записал в актьорски клас, тъй като аз съм перфекционист.

Връщаш ли се постоянно в България  и каква е твоята компания тук, другар ли си и с други известни персони у нас?

Идвам си на всеки два, три месеца. България е моята татковина и за нищо не мога да я заменя. Много от моите близки са тук, за мен фамилията е най-важно. Един от моите най-близки другари е артиста Георги Симеонов-JJ, познаваме се от 12-13 години и той ми е като същински брат. Другата ми близка е Галена, тя е образец за това, че колкото и да си огромна звезда, тя е доста добър и земен човек. Изключително положително усещане ми направи и Азис. Бяха преди няколко години на турне в Америка с Галена и тя ме срещна с него. Той се потвърди като един прелестен и сензитивен човек и пъклен доста го обичам.

По какви планове работиш сега и с какво ще изненадаш своите почитатели?

В момента приготвям доста нови и забавни неща. Аз работя с Георги Георгиев, по-известен в средите като Жоро Naw, той е мой управител и той ми дава доста тласък и поддръжка. Имам готови планове до края на 2024 година.

Според теб накъде отива международната мода и какви ще са трендовете в идващите години?

От това,което проследявам, виждам, че облеклата стават все по-скъпи и по-скъпи. Модата се върти, всичко, което  е било съвременно през 80-те  и 90-те години, сега се връща. Ето в този момент са съвременни овърсайз нещата, които бяха фешън преди 30 години.

Как подържаш форма, разкажи ни за твоят режим?

Доста въздействие оказва гена.Аз съм на 31 години и знаете, че след 30-та годишнина, метаболизма ти се забавя и може би последната една година започнах да се лимитирам със сладкото и тестените произведения. Позволявам си да хапна единствено един път в седмицата. Тренирам сред 4-5 пъти седмично. Започнах с фитнеса на 15-16 години и към този момент тялото ми е привикнало.

Свободно ли е сърцето на Пит?

Сърцето ми е свободно, само че аз имам вяра в любовта и по-хубаво преживяване от това няма. Когато живееш в голям град като Ню Йорк е доста мъчно да запазиш една връзка, изключително в днешно време с тези обществени мрежи. Животът стана много веществен, само че имам вяра, че и има безконечни неща. В момента съм се фокусирал върху кариерата си и считам, че когато не търсиш любовта, тя сама ще те откри.

Къде ще посрещнеш Нова година и какво ще пожелаеш на читателите на списание FHM!България?

Искам да им пожелая здраве и да имат една прелестна година изпълнена с доста благополучие и шанс. И дано бъдем в действителност положителни и човечни, тъй като виждаме какво се случва по света. Нека да няма войни и да царува обич!

 

 

Виж галерията ТУК!

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР