Българският магнат в областта на пластмасовите опаковки Георги Тучев купи

...
Българският магнат в областта на пластмасовите опаковки Георги Тучев купи
Коментари Харесай

Български бос на опаковки купи за 10 млн. евро луксозен имот на Джефри Епстийн в центъра на Париж

Българският магнат в региона на пластмасовите опаковки Георги Тучев купи за 10 млн. евро /10,4 млн. долара/ свръхлуксозният апартамент на починалият финансист и полов престъпник Джефри Епстийн в централен и доста безценен квартал на Париж, заяви Bloomberg.

Имотът е преустроен от известният дизайнер Арберто Пинто и се намира в една от най-разкошните здания на Париж, на авеню „ Фош “ 22, с аспект към Триумфалната арка. Тя се вижда от завършената като ротонда всекидневна, гласи обявата, оповестена от Sotheby`s, на която се базира Bloomberg. Площта на парцела е от 685 квадратни метра. Тай съставлява два жилището, обединени и преустроени от Алберто Пинто. Част от приходите от продажбата ще отидат за погашение на неудовлетворени към момента искове на жертвите на Епстийн, споделя юрист, обвързван със договорката.

Епстийн беше задържан по обвинявания в полов трафик през юли 2019 година при завръщането си в Съединени американски щати от Франция. Финансистът беше открит мъртъв в килията си в американския затвор месец по-късно. Разследването на неговите дейности обаче продължи и включваше полицейско претършуване на въпросния апартамент в Париж.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР