Българският лидер в производството на козметични продукти „Роза Импекс“ тази

...
Българският лидер в производството на козметични продукти „Роза Импекс“ тази
Коментари Харесай

„Herbal Time“ - Зелената марка на „Роза Импекс“

Българският водач в производството на козметични артикули „ Роза Импекс “ тази година празнува 30-и празник. От основаването си до ден сегашен компанията се потвърди като неоспорим любимец освен у нас, само че и в интернационален мащаб.

Нейните артикули за коса и кожа са желани от клиентите, защото съчетават високо качество и конкурентни цени. Редица серии багра за коса, кремове за лице, ръце и тяло, специфична козметика за мъже, професионални и СПА артикули, а от предходната година и дезинфектанти са част от портфолиото на „ Роза Импекс “.

Богат избор от тях се оферират и във фирмения магазин против постройката на Община Пловдив, ул. „ Патриарх Евтимий “ № 1. Продуктите са подобаващи както за експерти, по този начин и за домашна приложимост.

Неслучайно компанията, учредена от инж. Димитър Георгиев, справедливо влезе в първата по рода си „ Книга на фамилния бизнес в България 2017 “. Изданието сплотява историите на осем от най-успешните фамилни компании у нас.

„ Роза Импекс “ започва активността си през 1991 година като първата частна компания в България, производител на бяла козметика и артикули за коса. 82% от козметиката на сдружението се радва на добър банкет на външния пазар. Продуктите на компанията стигат до повече от 50 страни по света. В бизнеса са ангажирани първото и второто потомство, както и още 230 души “. Това е част от визитката на „ Роза Импекс “ в влиятелното издание.

Следвайки актуалните трендове и в отговор на потребителското търсене, „ Роза Импекс “ създаде редица новаторски артикули от марките Prestige, Regal, Galant, Mediskin, Spa Master „ Herbal Time “ и доста други.



„ Herbal Time Phytocare “ е подхранваща и по едно и също време с това трайна багра за коса, обогатена с 10 растителни екстракта и 5 натурални масла. Формулата й обезпечава до 100% покритие на белите коси, Боята не съдържа амоняк, PPD - пара-фенилендиамин, резорцинол, SLS, парабени и минерални масла.

Оцветяващият гел съдържа над 90% естествени съставки, което прави боята подобаваща за хора с сензитивен скалп. Серията „ Herbal Time Phytocare “ предлага богата гама от 20 натурални цвята. Тя е създадена под управлението на водещия стилист фризьор Бисер Борисов.

Серията „ Herbal Time Хинин “ е особено създадена срещу косопад. Продуктите с хинин са изключително подобаващи както за хората, страдащи от косопад, по този начин и за тези с повредени и изтощени коси, получени вследствие на химическа или термична обработка или от нездравословното въздействие на околната среда.

Серията включва хининов мицеларен шампоан, хининова вода за коса и хининова маска. Освен хинин, продуктите съдържат и други дейни съставки като: дестилат от алена чушка /капсаицин/, кофеин, коприва и витамин РР. В продуктите няма изкуствени оцветители, парабени, силикони и сулфати.

Друг новаторски артикул, основан на натурални съставки, е крем-къна „ Herbal Time “ . Съдържа дестилат от безцветна къна, дестилат от коприва, витамин F, маслиново масло и натурална хума и доста други.



Комбинацията работи извънредно удобно върху косъма, улеснява разресването и подсигурява отличен резултат. Деликатната текстура на крем-къната е лесна за нанасяне и приятна за приложимост. След потребление косата е в стремежи цвят, с кадифена мекост и усъвършенстван външен тип.

В устрема си към нашарване на производството „ Роза Импекс “ обогати портфолиото си и с води за уста „ Herbal Time “ , в това число и за деца. Тези артикули са един от най всеобщите и бързоразвиващи се сегменти на международния козметичен пазар. Води за уста употребяват 70% от популацията на Съединени американски щати и Европейски Съюз и 23% от популацията на разрастващите се пазари. „ Роза Импекс “ предлага сложен метод от 7 продукта, които са клинично тествани.

Извършените медицински изследвания взаимно с Факултета по дентална медицина в Пловдив са потвърдили понижаване на възпалението на венците след потребление на води за уста за 3 седмици, понижаване на кървенето на венците, както и понижаване на площта на зъбната плака. Водите за уста „ Herbal Time “ ще бъдат пуснати на пазара след 15 септември тази година.



Водата за уста Aromatherapy - освежаваща, съдържа черен кимион, евкалипт, тимол и бизаболол. Водата за уста KIDS е напълно с натурални подсладители, на база дестилат от лайка, алантоин и хиалуронова киселина. Водата за уста PreBIOTIC съдържа пребиотик preBIULIN FOS™, увеличаващ популацията на потребната бактерия St. salivaus, която потиска нездравословните бактерии със 70%.

Антиплаковата вода за уста Tolal Clean е с етилов алкохол, ментол и прополис, а в Herbal стягаща има пъстър и билков букет - дестилат от роза, салвия, невен, смрадлика и мурсалски чай. Водата за уста Dental Carе Мицеларна + CHLORHEXIDINE е златен стандарт в стоматологичното лекуване. Подходяща е за хора със зъбни интервенции, които не могат да си мият зъбите. От серията води за уста има и с избелващ резултат - OxyPower, която се продава с рецепта от стоматолог.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР