Българският лекарски съюз сезира прокуратурата за побоя над медик в

...
Българският лекарски съюз сезира прокуратурата за побоя над медик в
Коментари Харесай

Българският лекарски съюз сезира прокуратурата за побоя над медик в Шумен

Българският лекарски съюз сезира прокуратурата за побоя над доктор в Шумен. Оттам упорстват за незабавни дейности от страна на способените органи поради упражнената вербална и физическа експанзия против доктор Айлин Ахмед, написа " Флагман ".

Съсловната организация е безапелационна, че няма да търпи лекари да бъдат заплашвани, подлагани на тормоз и душени, до момента в който се пробват да си правят работата и упорства законът да бъде прибавен с цялата му суровост.

" Пороят от обидни думи, съпроводени със закани за ликвидиране и опит за душене на здравно лице са неприемливи! ", безапелационни са от БЛС.

Съсловната организация ще се ангажира с юридическата отбрана на доктор Айлин Ахмед, както и на всеки различен доктор, който е подложен на принуждение. Цялата организация, с всички налични запаси, ще направи нужното, с цел да бъдат подведени под отговорност отговорните.

" Така ли се борим с кадровата рецесия в бранша? Така ли задържаме младите медици у нас? Като едвам при започване на техния професионален път, ги заплашваме, наскърбяваме и душим до момента в който те се пробват да оказват помощ на нашите деца и близки?, питат още от лекарския съюз.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР