Българският лекарски съюз изказва огромната си благодарност към спасителите от

...
Българският лекарски съюз изказва огромната си благодарност към спасителите от
Коментари Харесай

БЛС благодари на лекарите спасители от АМ „Тракия“

Българският лекарски съюз изрича голямата си признателност към спасителите от Автомагистрала „ Тракия “, които самоотвержено, без съмнение, невъзмутимо, без показност и извънредно професионално, помогнаха на потърпевшите деца и възрастни при случая на автомагистралата, оповестяват от съсловната организация.

„ Нашите сътрудници, които са били на мястото минути след злополуката, демонстрираха на цялото ни общество човешкото лице на българския доктор! Макар че не считат себе си за герои, лекарите спасители са положителният образец, който би трябвало да бъде забелязван, поощряван и оценен, тъй като хуманността е в основата на нашета специалност. Благодарим Ви, сътрудници! Благодарим и на всички сътрудници, които не престават да се грижат за потърпевшите, както и на тези хора, които също са се присъединили и помогнали! “, споделят от БЛС.

В злополуката със сръбски рейс на автомагистрала „ Тракия “ в неделя вечер тежко пострадаха две деца на 10 и 11 години, които бяха превозени в УМБАЛСМ „ Пирогов “, останалите 7 потърпевши деца към този момент са преместени в сръбски лечебни заведения. В злополуката са потърпевши и двама възрасти, единият от които е с ампутиран крайник.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР