Българският курорт Слънчев бряг е най-евтината от 42 дестинации в

...
Българският курорт Слънчев бряг е най-евтината от 42 дестинации в
Коментари Харесай

За трета поредна година: Слънчев бряг най-евтината туристическа дестинация в света

Българският курорт Слънчев бряг е най-евтината от 42 дестинации в годишния интернационален лист на „ Holiday Costs Barometer “ за трета поредна година. Базираният във Англия 14-годишен барометър за ваканционни разноски регистрира най-подходящите за отмора дестинации в Европа и света през 2020 година съгласно техните цени, написа БГНЕС.
„ Цените са паднали в над 3/4 от курортите и градовете по целия свят “, твърди институцията на своя уеб страница и прибавя, че към листата се причисляват нови дестинации. Живописният Мармарис в югозападната турска провинция Мугла е подгласник на българския курорт, оповестява „ Хюриет “. Ежедневните разноски в Слънчев бряг са 30,68 английски лири, до момента в който в Мармарис са 44,15 паунда.
" Барометърът наблюдава цените на осем туристически продукта - вечеря за двама с бутилка вино, гама безалкохолни и алкохолни питиета, безоблачен крем и репелент против инсекти и други ", настояват английските пощенски служби, хазаин на наблюдаващия.
Наричаният " Европейска Калифорния " Алгарве в Португалия, Коста дел Сол в Испания, Прага в Чехия, Пафос в Кипър, Слима в Малта, Корфу в Гърция, Будапеща в Унгария и Порея в Хърватия са европейските дестинации в топ 10.
В листата с топ 10 на най-евтините дестинации в света след „ Слънчев бряг “ и Марамарис са Токио в Япония, Алгарве в Португалия, Коста дел Сол в Испания, Кейптаун в Южна Африка, Хой Ан във Виетнам, Бали в Индонезия, Прага в Чехия и Пафос в Кипър.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР