Българският клип, който се състезава за най-добро рекламно видео в

...
Българският клип, който се състезава за най-добро рекламно видео в
Коментари Харесай

Какво мислите за рекламния клип, с който се състезаваме за най-добро ВИДЕО в туризма?

Българският клип, който се състезава за най-хубаво рекламно видео в туризма, не коства нищо на Министерството на туризма. Подарък е от кино студио и се оказа, че е изработен във връзка конгрес за античните цивилизации, провел се предходната година. „ От „ Ню Бояна” са решили да ни създадат този жест и тази изненада и в действителност клипът се получи доста добре, тъй като пресъздава една легенда и демонстрира сегашното и нашето културно-историческо наследство”, сподели пред bTV министърът на туризма Николина Ангелкова.
„ Прецених, че е по-добре да аплайваме с нещо, което не сме показвали”, добави тя.

В интернационалния конкурс в малко над 4 минути България е показана като люлка на цивилизацията, с естествени забележителности и с главен акцент върху траките.

„ Леко като соцреализъм - типичното предпочитание на българския режисьор да направи документален филм, в който да опише някаква история. Това предпочитание да се покажем какъв брой античен народ сме и от нас е тръгнала цялата цивилизация и без нас човечеството ще загине и всички би трябвало да отидем на Марс, ми идва не тъкмо рекламно”, разяснява пиар експертът Любомир Аламанов.

Според специалиста има прекомерно доста от историята и предишното и съвсем нищо за типовете туризъм, които предлагаме.„ Реалността я няма. Нали вицепремиерът ходеше на инспекции по заведения в „ Слънчев бряг”. Клипът на Гърция те кара веднага да запалиш колата и отново да тръгнеш към Гърция”, уточни Аламанов.

Дали приспособеният клип от туристическия конгрес ще пребори конкуренцията от 63 страни, ще стане ясно на 11 септември.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР