Българският гимнастик Дейвид Хъдълстоун е играл на олимпийските игри в

...
Българският гимнастик Дейвид Хъдълстоун е играл на олимпийските игри в
Коментари Харесай

Хъдълстоун играл с изваден глезен на Олимпиадата

Българският гимнастик Дейвид Хъдълстоун е играл на олимпийските игри в Токио с изваден гален и раздрани връзки. Той не съумя да преодолее квалификациите в шампионата по спортна гимнастика за мъже, само че преодоля мисълта за голямата болежка, с цел да сбъдне детската си фантазия. 20-годишният Хъдълстоун приключи със общ брой от 74,265 точки, откакто получи оценки от 12,433 земна гимнастика, 11,000 на кон с гривни, 12,000 на халки, 14,000 на прескок, 13,166 на успоредка и 11,466 на висилка.

Болката беше нескрито, личеше си, само че се пробвах с волята, с любовта си, с мотивацията поради самия факт, че съм тук на Олимпийските игри в Токио, да махна болките. Опитах се, само че някои неща не се случват за един ден. Не мога да кажа, че дадох всичко от себе си. Имам много неточности, което персонално за себе си бих определил като глупави, само че мога да кажа, че това за мен е много добър опит, тъй като са ми първи олимпийски игри, на 20 години съм и имам доста пред себе си. Това е ходило за по-високите ми цели и, дай боже - медали, в бъдеще”, съобщи Хъдълстоун пред “24 часа”.

“Не мога да кажа какъв брой време ще възвръщам - това е божа работа. Тъй като след травмата не съм спирал да натоварвам крайници и най-вероятно се е влошил. Става въпрос за изваден гален и раздрани връзки. Оттук нататък ще има малко отмора, с цел да възстановя физически и да се изчистя душевен. А по-късно подготовката продължава. Да, играх с изваден гален и раздрани връзки, само че в никакъв случай не ми е минавало през акъла да се откажа от присъединяване.

Знам какво ще кажат критиците - куфари, екскурзианти, това, това. Обаче те въобще не знаят през какво съм минал, с цел да стигна тук през днешния ден. Нека си приказват колкото желаят, само че на мен в действителност не ми е минавало през мозъка да се откажа поради болкана. Да вземам участие на олимпийски игри е детска фантазия. Най-накрая я изпълних. Вече съм публично олимпиец, а оттук насетне това е история и желая да знаете, че ще има доста достижения занапред”, добави гимнастикът.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР