Българският гений, създал машина, която прави електрически ток. Чували ли сте

...
Българският гений, създал машина, която прави електрически ток.
Чували ли сте
Коментари Харесай

Стефан Маринов: Българският Да Винчи

Българският талант, основал машина, която прави електрически ток.

Чували ли сте за проф. Стефан Маринов, който хората на запад съпоставят с Да Винчи по талантливост?

Още от дете Стефан Маринов е мечтал да сьздаде машина ‘’Перпетуум мобиле‘’. И за няколкото години прекарани в чужбина, той съумява да сътвори подобен апарат, който произвеждал електричество от нищото и го назовава ‘’Тестатика ‘’. Изобретателят заявявал, че е получил описанието на структурата и механизма на работа по време на медитация.

Името, което той дава на своето откритие е Swis M-L converter, Thesta Distatika. Такава машина има в Швейцария, в кооператива Methernita, доставящ електричество повече от 30 години и засищащ потребностите на цяла община. Малката машина е осъвременен електрически генератор на Вимшурс, дисковете на който се въртят непрекъснато, плюс непрекъснати магнити. Това устройство създава електричество с мощ към 200 вата. Голямата машина има дискове с диаметър два метра, а токът който дава е тридесет киловата! Тези генератори ‘’Тестатика‘’ публично не са приети от научните среди, а самият създател не е патентовал изобретението си, като е желал тази технология да се употребява безплатно от всички страни по света.

Блестящ теоретик, доразвил теориите на Айнщайн. Способен да работи по 20 часа в денонощието, владеел е до съвършенство 4 езика, издавал е собствeно научно списание на немски, доста добър практик, основал голям брой РАБОТЕЩИ устройства, доказващи теориите му за същината на етара. Освен това е бил публицист, стихотворец, художник.

Потърсете единствено " Стефан Маринов " или " Stefan Marinov " в Гугъл и ще Ви настръхнат косите -- руснаците го знаят, учените от целия свят го цитират и се базират на трудовете му. Само у нас - нито думичка.

На 15 юли 1997 година падайки от седмия етаж на университетската библиотека в Грац, проф. Стефан Маринов умира едвам навьршил 66 години. Обстоятелствата към гибелта му са подозрителни, защото е възнамерявал конференция след 10 дни, а пък е оставил предсмьртно писмо. Негови сътрудници позволяват, че е бил хвърлен от прозореца,като се засяга намесата на нефтени, електрически или газови компании застрашени от неговите открития за ‘’алтернативна безвъзмездна енергия’’.

От Изумително

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР