Българският футболист Йоан Стоянов все още не може да се

...
Българският футболист Йоан Стоянов все още не може да се
Коментари Харесай

Йоан Стоянов: Искам само да играя за България и после се прибирам, не бягам от Израел

Българският футболист Йоан Стоянов към момента не може да се прибере от Израел. Националът трябваше към този момент да е с останалите играчи от националния ни тим на подготовка в София, само че поради военния спор в Израел той не може да напусне страната. Стоянов се намира в дома си с в Тел Авив, като при него е и майка му.

" Добре съм. В момента няма самолети. Имаше доста полиция. Те ни прибраха тук в Тел Авив. Има ракети, само че тук е по-добре ", сопдели той в изявление за Българска национална телевизия.

Местните управляващи също не могат да оказват помощ на играча, който не е нито екскурзиант, нито е на лекуване в страната. Той има двойно поданство, като от дълги години живее в Израел. Футболистът на Апоел Беер Шева признава, че никой не го е викал да се причисли в армията. От Българския футболен съюз вършат всичко допустимо да приберат футболиста у нас.
 Йоан Стоянов получи отвод за прибиране от Израел
Йоан Стоянов получи отвод за прибиране от Израел

Ситауцията остава комплицирана

" Питат за мен. Опитват да задвижат нещата и вършат всичко, с цел да дойда в България ", добави той.

Той е убеден, че след мачовете за националния тим ще се върне в Израел.

" Аз отивам в България единствено поради националния тим. След това се прибирам. Аз не тичам от Израел ", добави той.

Засега не е ясно по кое време футболистът ще може да се прибере в България и дали ще може да се причисли към националния ни тим. Ако Стоянов отпадне от сметките на Кръстаич, то той ще се трансформира в четвъртия състезател, който е навън от състава след Димо Кръстев поради вирус, и Иван Йорданов и Доминик Янков, които лекуват травми.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР