Българският футболист Петко Христов и неговият Специя отпаднаха от турнира

...
Българският футболист Петко Христов и неговият Специя отпаднаха от турнира
Коментари Харесай

Петко Христов и Специя са аут от Купата на Италия след загуба с дузпи от елитния Сасуоло

Българският футболист Петко Христов и неговият Специя отпаднаха от шампионата за Купата на Италия след проваляне с дузпи от елитния Сасуоло.

В постоянното време и продълженията двата отбора не съумяха да си отбележат гол, а родният състезател се появи на терена малко преди да изтече първия час игра на мястото на Ива Гелашвили.

Христов остана на игрището до края на постоянното време и в хода на двете продължения, като в 107-ата минута си изкара жълт картон.

Иначе съставът на Специя можеше да стигне до триумфа в края на срещата, само че попадение на Рашид Коуда бе анулирано след интервенция на системата ВАР.

В последна сметка крайният победител в конфликта трябваше да бъде избран след осъществяване на дузпи, а при изстрелите от бялата точка играчите на Сасуоло бяха безгрешни, до момента в който за " белите " съдбовния пропуск направи Лука Моро.

С триумфа " неровердите " си осигуриха място в осминафиналите на шампионата за Купата на Италия, където ги чака конфликт с различен първокласен отбор - Аталанта. Домакин на дуела ще бъдат " бергамаските ", а мачът ще се организира при започване на календарната година.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР