Българският футболен съюз изказва благодарностите си към ръководството на Главна

...
Българският футболен съюз изказва благодарностите си към ръководството на Главна
Коментари Харесай

Българският футболен съюз благодари на МВР, ГДНП и СДВР за работата им около червеното дерби

Българският футболен съюз изрича благодарностите си към управлението на Главна дирекция " Национална полиция ", на Столичната дирекция на вътрешните работи, и към всички чиновници на Министерство на вътрешните работи, обезпечили по безукорен метод публичния ред по време на дуела от 23-ия кръг на efbet Лига сред ЦСКА 1948 и ЦСКА - София.
 Дебютен гол на Хайнц реши парещото алено дерби! ЦСКА - София резервира задатъка си на върха Дебютен гол на Хайнц реши парещото алено дерби! ЦСКА - София резервира задатъка си на върха
" Въпреки авансово изразените опасения по отношение на мястото за осъществяване на срещата, напъните на органите на реда и професионалната им работа бяха основни за безпроблемното протичане на мача, като по този метод бяха непокътнати и правилата на равнопоставеност и взаимност сред клубовете от Първа професионална лига.
 Страстите армейски: ето какво се случи в Бистрица! Страстите армейски: ето какво се случи в Бистрица!
БФС акцентира удовлетворението си, че дългогодишната взаимна работа сред съюза и Министерство на вътрешните работи още веднъж даде добър резултат. Сигурни сме, че сполучливото съдействие на институциите ще продължи и отсега нататък ", написаха от футболната ни централа.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР