Българският футболен съюз честити на партньорите си от Българската асоциация

...
Българският футболен съюз честити на партньорите си от Българската асоциация
Коментари Харесай

БФС поздрави националния по минифутбол след фурора на световното

Българският футболен съюз честити на сътрудниците си от Българската асоциация по минифутбол (БАМФ) сполучливото показване на националния тим по минифутбол на международното състезание в Обединените арабски емирства. Вчера представителният отбор победи Япония с 3:0 във втория си мач от група Е на шампионата, с което си подсигурява класиране за елиминационната фаза на мондиала. Два дни по-рано със същия резултат беше съкрушен и тимът на Черна гора. Така с 6 точки от два мача лъвовете към този момент чакат идващия си противник, като преди този момент ще играят и с отбора на Оман.

БФС подкрепя развиването на мини футбола у нас и съответно националната селекция, като обезпечи пътуването на „ трикольорите “ до ОАЕ, с което продължи традицията да поддържа финансово този вид на футболната игра. Отделно от това, БФС влага и в новата база на БАМФ в столичния квартал Горубляне, която ще се построи със средства от извоювани планове.

Българският футболен съюз желае триумф на националите ни по минифутбол в идния мач с Оман и в по-нататъшното им присъединяване на Световното състезание.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР