Българският футболен съюз (БФС) си постави отлична оценка за дигитализирането

...
Българският футболен съюз (БФС) си постави отлична оценка за дигитализирането
Коментари Харесай

БФС се похвали с "огромен успех в процеса по дигитализация на футбола"

Българският футболен съюз (БФС) си сложи отлична оценка за дигитализирането на футбола. От организацията показват в уеб страницата си, че е приключена " цялостната интеграция на вътрешната система за ръководство на процесите и документо-оборота на професионалния футбол ".

Посочва се, че посредством системата FIFA Connect федерациите, членуващи във ФИФА, могат да наблюдават играчи, треньори, рефери, делегати, където и да са по света.

" Всяко прекосяване на футболист от клуб в клуб, както и промяната на статута му от аматьорски в професионален и назад, се записва и следи прецизно по заложените от ФИФА правила, като се записва в интернационалната система в действително време. Българският футболен съюз получи специфични поздравления от международната футболна централа за това, че е една от първите федерации, приключила този развой, както и първата, която записва данните в действително време ", пишат от БФС.

От футболния съюз прибавят, че " БФС електронно състезание " разполага със лична платформа за видеообмен и списък от над 5000 срещи от всички участващи шампионати.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР