Българският футболен съюз (БФС) продължава да инвестира във футболната инфраструктура

...
Българският футболен съюз (БФС) продължава да инвестира във футболната инфраструктура
Коментари Харесай

БФС работи по изграждането на терен в Карлово

Българският футболен съюз (БФС) продължава да влага във футболната инфраструктура в страната, като последният план, по който централата работи е построяването на пълноразмерен неестествен терен в град Карлово взаимно с локалната община.

БФС към този момент е подписало контракт с община Карлово за планиране и създаване на оборудването, което ще бъде с размери 94/64 метра и ще бъде разполагаем на локални клубове, учебни заведения, детски градини и така нататък

Инвестицията от страна на футболния съюз е в размер 501 503,20 лева и се чака теренът да бъде изцяло подготвен през идната 2023 година.

До края на октомври се чака въвеждането в употреба и на още пет огромни плана на територията на цялата страна. Пълноразмерни изкуствени терени в Плевен и Сливен, пълноразмерен натурален терен в Ботевград, три минифутболни стадиони в Елин Пелин и минифутболен комплекс в Аксаково.

През месец май тази година още веднъж с вложения от БФС бе въведен в употреба и реновираният футболен стадион в Хасково с изкуствено покритие. Малко преди този момент пък персонално президентът на централата Борислав Михайлов откри ново футболно оборудване в Кюстендил.

По време на предходния си мандат управлението на БФС осъществя още осем комплекса на територията на цялата страна.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР