Българският футболен национал Тодор Неделев и половинката му Анита Терзийска

...
Българският футболен национал Тодор Неделев и половинката му Анита Терзийска
Коментари Харесай

Горещата половинка на национала Тодор Неделев го натиска за бебе


Българският футболен национал Тодор Неделев и половинката му Анита Терзийска работят за бебе. Това призна самата половинка на полузащитника на " Ботев " (Пд). Тя реши да отговори на много персонални въпроси от нейни почитатели в инстаграм. Анита ще бъде на трибуните тази неделя, с цел да поддържа обичания си в мача против ЦСКА-София.

" Да, мислим за дете с Тошко, само че по кое време ще го измислим, е Божа работа ", разкри 170-сантиметровата красавица и продължи тематиката за Неделев.

" Преди ме упрекнаха, че не го пущам да играе в чужбина... А в действителност аз съм индивидът, който най-вече желае той да се развива и да заиграе на равнището, което заслужава. Отдавна България му е тясна. Много се удивлявам на качествата и гения му, горда съм с него. Той не се възприема като суперзвезда, от време на време е по-скромен, в сравнение с би трябвало, само че подобен му е характерът ", споделя Ани.

 Терзийска няма никакви корекции по себе си

Терзийска няма никакви корекции по себе си

" Тошко ме завоюва с положителното си сърце, с това, че е крепко стъпил на земята, не е комплексиран и не се главозамайва от популярност и пари. Много е грижлив, занимателен и най-важното - търпи ми към този момент съвсем 6 години лъвския темперамент ", прибавя Терзийска.

През миналия уикенд Неделев отпразнувал имения си ден на скрито място с най-близките другари. Напоследък той избягвал шумните места с доста хора и публичността. Гаджето му споделя, че гледа нашумялото шоу " Ергенът " единствено тъй като има позната, която взе участие в предаването, писа " България Днес ".

" Аз не бих влезнала в такова риалити, тъй като мисля, че мъжете би трябвало да се борят за дамите, а не противоположното. Меко казано, съм в потрес и много се срамя като дама, че в днешно време множеството от дамите са точно такива ". Анита признава, че няма никакви корекции по тялото си и е напълно естествена. Не тренира и не съблюдава диети, само че дава обещание да стартира. Тя следи и новините за войната в Украйна.

" Много ми е мъчително. Не мога да допускам, че се стигна до това в XXI век. Жалко е по какъв начин манията за великолепие, предимство и власт може да причинят толкоз доста премеждия на почтени хора. Но ние няма по какъв начин да разбираме за какво и какво се случва по високите равнища. Надявам се след тези ужасни години на пандемия и войни скоро най-сетне да живеем умерено, както преди. "
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР