Българският футбол изживя една от най-срамните вечери от началото на

...
Българският футбол изживя една от най-срамните вечери от началото на
Коментари Харесай

Грузия направи за смях България в Лигата на нациите

Българският футбол изживя една от най-срамните вечери от началото на своето проведено развиване по земите ни. Това се случи след проваляне на националния ни отбор от Грузия с 2:5 в мач от Лигата на нациите.

 

След многото рецензии, които България претърпя за представянето си против Северна Македония (1:1) преди дни, всички чакаха отговор от тима ни, а този отговор се показваше в още по-трагична продукция. Отборът на Грузия - №86 в ранглистата на ФИФА, безусловно ни разсипа, като умерено можеше и да ни победи с надалеч по-стряскащ резултат.

След две срещи тимът, воден от Ясен Петров е трети в групата си от Дивизия С, като има една точка и голова разлика 3:6.

 

В края на мача публиката в Разград стартира да скандира Оставка.
" Нямам моралното право да остана след тази загуба. Разделяме се. Надявам се идващият човек да се оправи по-добре. Просто направихме доста неточности в отбрана ", сподели след дуела Петров, който подаде оставка. " Извинявам се за тази продукция. Дано индивидът, който ме замести съумее да вдигне тима ".

 

Зурико Давиташвили откри в 4-ата минута, а в 31-ата Андреа Христов си вкара автогол. След паузата Атанас Илиев понижи в 50-ата минута, само че последваха още три гола на Грузия.

 

 

Буду Зивзивадзе в 52-ата, Кваракселия в 58-ата и Валерий Казаишвили в 70-ата минута се разписаха. Крайният резултат оформи Илиян Стефанов в 83-ата минута. Той можеше да е друг, в случай че грузинците не бяха пропуснали втора дузпа в добавеното време.
България е без победа към този момент в шести следващ мач. В този интервал отборът записа две равенства и четири загуби при голова разлика 6:15.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР