Българският фигурист Филип Каймакчиев остана на последното 42-ро място в

...
Българският фигурист Филип Каймакчиев остана на последното 42-ро място в
Коментари Харесай

Филип Каймакчиев се нареди 42-ри в кратката програма на световното по фигурно пързаляне за юноши

Българският фигурист Филип Каймакчиев остана на последното 42-ро място в късата стратегия по време на Световното състезание по фигурно пързаляне за юноши и девойки в Калгари, Канада.

Каймакчиев не съумя да извърши чисто съчетанието си и закономерно получи оценка от едвам 36.28 точки (18.00 точки за механически детайли, 19.28 за съставни елементи на програмата и 1.00 наказателна точка), която го подреди надалеч от челните позиции.

По този метод българинът няма да взе участие във волната стратегия, за която по правилник се класират най-хубавите 24 след късата.

Най-добър в първия стадий от конкуренцията беше японецът Као Миура с резултат от 85.11 точки, а след него се подредиха канадецът Уесли Чиу с 80.56 пункта и швейцареца Наоки Роси със 79.46 точки.

В същото време американците София Барам и Даниел Тюменцев сграбчиха първия златен орден по време на шампионата, откакто победиха при спортните двойки със 183.47 точки. Сребърният орден завоюваха австралийците Анастасия Голубьова и Хектор Джиотопулос Мур, а с бронза се окичиха представителите на Украйна Виолета Сиерова и Иван Хобта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР