Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел поздрави свои партньори и

...
Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел поздрави свои партньори и
Коментари Харесай

Евродепутатът Ева Майдел разпрати коледни картички, изработени от децата при Дневен център „Дъга“ в Търново

Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел поздрави свои сътрудници и сътрудници по случай идните празници, с картички направени от децата в Дневен център за деца с увреждания „ Дъга “ във Велико Търново.

Ева Майдел е другар с децата и през март тази година бе техен посетител в Деня на хората със Синдром на Даун. Тогава евродепутатът подари на Центъра комплекти от профилирани принадлежности за хранене, които дават опция на децата да се хранят сами, без риск да се наранят.

„ Децата са най-голямото ни благосъстояние и най-ценната ни инвестиция. Искрено имам вяра, че страхотните картички, направени от тях ще допринесат за прелестното коледно въодушевление на моите съидейници и сътрудници “, показа Ева Майдел.

Евродепутатът се включи и в други благотворителни дела в страната. Тя поддържа самодейностите на софийската фондацията за подкрепяне и развиване на деца в неравностойно състояние „ Дечица “, както и благотворителния търг на регионалния шеф на Хасково под надпис „ Искам бебе “, който подкрепя фамилии с репродуктивни проблеми.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР