Българският евродепутат Ева Майдел проведе среща със заместник-главния прокурор на

...
Българският евродепутат Ева Майдел проведе среща със заместник-главния прокурор на
Коментари Харесай

Наш евродепутат се срещна със зам.-главния прокурор на САЩ

Българският евродепутат Ева Майдел организира среща със заместник-главния прокурор на Съединени американски щати Лиса Монако по време на Мюнхенската конференция по сигурност. Това оповестиха от пресценъра на ГЕРБ.

По време на срещата двете разискаха възходящата неустановеност в света, военната и финансова помощ за Украйна, както и ролята на България и Европа в комплицираната геополитическа обстановка.

Майдел също по този начин организира срещи с външния министър на Украйна Дмитро Кулеба, държавният секретар по вътрешната сигурност на Съединени американски щати Алехандро Майоркас, с ръководителят на комисията по разузнаване в американския конгрес сенатор Марк Уорнър и други основни сътрудници на България.

" Мюнхенската конференция по сигурност стартира с трагичната вест за гибелта на Алексей Навални. Навални заплати най-скъпата цена за неговата безусловна битка за народна власт. За следващ път ни излиза наяве: Путин няма да спре, до момента в който не бъде спрян. Днес е по-важно от всеки път да продължим да работим с нашите стратегически сътрудници, с цел да се противопоставим на този жесток и властнически режим “ съобщи Ева Майдел.

Тази година, Мюнхенската конференция по сигурност се организира за 60ти път и по време на това юбилейно издание Ева Майдел също разгласи нова самодейност в областта на технологиите и геополитиката. Инициативата е част от съответните оферти оповестени от Мюнхенската конференция и е подкрепена от  ръководителят й дипломат Кристоф Хойсген както и от водещи водачи от целия свят в това число естонския министър председател Кая Калас, нобеловия лауреат Мария Реса, водещи учени от Харвард, Оксфорд и Бъркли, Ерик Шмидт и изпълнителните шефове на най-големите тек компании в света.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР