Българският бранд за дизайнерски неопренови костюми Alooppa лансира своята първа

...
Българският бранд за дизайнерски неопренови костюми Alooppa лансира своята първа
Коментари Харесай

Български бранд за дизайнерски костюми за водни спортове лансира първата си колекция


Българският бранд за дизайнерски неопренови костюми Alooppa стартира своята първа сбирка. Фокус е подложен върху дамските неопрени за топло време. Успоредно се оферират и неопренови якета за мъже. Постепенно асортиментът на марката ще се разшири и с други артикули за водни спортове.

Неопреновите костюми са част от оборудването за доста от спортовете, свързани с вода. Те бележат съществено развиване през последните години, нараства и броят на хората, които ги практикуват. Прогнозите са, че световният пазар на артикули, свързани с тези спортове ще бележи растеж в дълготраен проект.

Концепцията на Alooppa се основава на превръщането на обичайния неопренов костюм в съвременно облекло, ориентирано към хора с самостоятелен жанр. Отличителни черти са смелите цветови комбинации и атрактивният дизайн. Брандът залага също на уникалността. Планира да предлага огромно многообразие от модели в лимитирани серии и опция за произвеждане на единични неповторими костюми по поръчка на клиента. В тази посока е и създаването на лични десени, които може да се употребяват единствено от Alooppa. Функционалността е друга характерност, върху която се слага акцент - посредством комфортни кройки, висококачествени материали и опция за произвеждане по самостоятелни ограничения на клиента.

В момента Alooppa предлага четири дамски и един мъжки модела за топло време в общо 14 цветови комбинации. Продуктите може да бъдат закупени от електронния магазин на марката http://www.alooppa.com/или от мрежата на или от мрежата на Surf Shop Burgas ( http://www.SurfShopBurgas.com/).

„ Alooppa съчетава функционалността на спортното облекло със света на модата. Предлагаме на нашите клиенти метод да наподобяват и да се усещат добре, когато практикуват обичания си спорт. Дизайнът отразяват нашето виждане за човешка хубост, деен живот и естетика със заобикалящия ни свят. Желанието ни е да реализираме баланс сред всичко това. “, споделят основателите на марката Сергей Боев и Илияна Боева. Те са семейство, а водните спортове са част от метода им на живот към този момент доста години.

В момента всички съществени стадии, свързани със основаването на неопреновите костюми – дизайн, произвеждане, оперативна активност, са под контрола на марката. „ Избрахме този модел, с цел да имаме директен надзор върху качеството и да сме гъвкави да отговорим на търсенето на хора, които желаят нещо друго от продуктите за всеобщия пазар. “, разяснява Сергей Боев.

Alooppa употребява в производството си висококачествени материали на одобрени производители от Германия, Италия и Тайван. Неопрените се шият в лично ателие. Всички модели се тестват персонално от основателите на марката и от други хора, които се занимават с водни спортове. Тестове на костюмите, които се оферират сега, са правени в разнообразни условия на 4 континента – Европа, Азия, Северна Америка и Африка.

Следващите планувани стъпки в развиването на Alooppa в кратковременен проект са ориентирани към прибавяне на нови модели в дамската линия и развиване на мъжката линия.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР