Българският боксьор Тервел Пулев изрази радостта си от победата над

...
Българският боксьор Тервел Пулев изрази радостта си от победата над
Коментари Харесай

Тервел Пулев: Знаех, че няма да е лесно

Българският боксьор Тервел Пулев изрази насладата си от успеха над Викапита Мероро от Намибия в мача им в полутежка категория, който се организира в Дар ес Салаам, Танзания.
По-малкият от братята Пулеви доминираше тотално против своя противник и го отхвърли в деветия рунд на дуела, откакто от ъгъла на намибиеца хвърлиха бялата забрадка.
 Тервел Пулев остава непобеден. Нокаутира боксьор от Намибия Тервел Пулев остава непобеден. Нокаутира боксьор от Намибия
Тервел Пулев нокаутира Викапита Мероро от Намибия в мач в полутежка категория на галавечер в Дар ес Салаам, Танзания. Българинът се спр...
" Победа! Знаех, че няма да е елементарно, само че 16-ата към този момент е тук! Време за къса отмора и по-късно, още веднъж на работа! Благодаря на всички българи за поддръжката, по всички краища на света! Обичам ви! ", написа във Facebook Пулев след триумфа.
Кубрат Пулев също разяснява успеха на своя брат. " Тервел взе това, за което бе пристигнал в Африка! Важна победа пред погледа на толкоз доста българи в Танзания! Благодарим на всички, които бяха с нас! ", написа Кобрата.
Вчера Тервел Пулев се трансформира в първия българин, който взе участие в професионален боксов мач в Африка. Все още не е ясно по кое време и къде ще се организира идващия мач на Тервел Пулев, само че не е изключено това да се случи още веднъж в Африка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР