Българският боксьор Кубрат Пулев ще мери сили не с бразилеца

...
Българският боксьор Кубрат Пулев ще мери сили не с бразилеца
Коментари Харесай

Кобрата ще мери сили не с Белфот, а с Франк Мир в Тексас

Българският боксьор Кубрат Пулев ще мери сили не с бразилеца Витор Белфорт, а с американеца Франк Мир в идната на 27 ноември в Арлингтън, Тексас среща.

Това стана ясно от известие на уредниците на събитието. Мачът на Кобрата и ММА боеца е основен за вечерта и ще се организира по нови правила, които не са напълно бокс или ММА.

Снимка: Mark Robinson and Dave Thompson/Matchroom Boxing

Не е ясна към момента повода за смяната на противника на Пулев. Той продължава да се приготвя за първия сходен мач в неговата кариера у нас.

42-годишният Франк Мир също има впечатляваща биография в бойните спортове. Той е повторен първенец на най-авторитетната верига UFC в тежка категория. По-рано тази година Мир направи дебют и в бокса, като загуби по точки от Стив Кънингам през април. Той държи върха за най-вече победи преди финалния гонг в тежка категория в UFC - 13.
View this post on Instagram

За последно Пулев (28 победи, 2 загуби) са качи на професионалния боксов кръг на 12 декември 2020 година, когато загуби мача си за купите на Световната боксова асоциация (WBA), на Световната боксова организация (WBO), на Международната боксова федерация (IBF) и на Международната боксова организация (IBO) против Антъни Джошуа.

Снимка: Mark Robinson and Dave Thompson/Matchroom Boxing

Мачът сред Пулев и Мир ще се организира на триъгълен кръг. Ще бъдат позволени всички удари от бокса и част от ударите в ММА. Забранени са ритниците, лактите, боят на земя и хватки за предаване.

Очаква се церемония вечерта да е огромна. Участие в нея ще вземе и една от най-популярните музикални групи в света " Металика ". Билетите за събитието ще костват сред 50 и 300 $.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР