Българският бизнес е така създаден и така се развива, че

...
Българският бизнес е така създаден и така се развива, че
Коментари Харесай

Журналист: Акциите срещу Баневи и Арабаджиеви са като предизборно асфалтиране на улиците

Българският бизнес е по този начин основан и по този начин се развива, че с цел да просперира по някакъв метод, постоянно стъпва на погрешно, и в случай че нямаш политическа защита, ние по тази причина ги назоваваме олигарси, тъй като те множеството имат политически подкрепи, в случай че нямаш политическа защита и имаш бизнес с страната, някак си доста мъчно ще ти върви бизнесът.
Поради тази причина всеки един е заплашен, въпросът е дали са нашите, или са техните. Това сподели в предаването " 120 минути " журналистът Йово Николов.

По думите му профилът на сем. Баневи, на Арабаджиеви е на хора, които явно се разплащат, само че не са партийно обременени:

" Съмнявам се, че Арабаджиеви ще приказват, те няма и какво да кажат. Обвиненията против тях са малко разкарани обратно във времето. За доста тях е изминал давностният период, в случай че не приказваме за Данък добавена стойност, в случай че не приказваме за пране на пари от опиати. При Баневи това е идея пердута, няма по какъв начин да потвърдят неща, които са се случили преди 20 години, че са унищожили компании, които са приватизирали. Кой им ги е дал тези компании.

През тези 20 години явно тези хора са се откупвали по някакъв метод и няма причина да си мисля, че тази процедура е прекъсната ".

След този барабан, който би прокуратурата в България по отношение на тези така наречен олигарси, ще бъде безспорен автогол, в случай че сключат съглашение, макар че Наказателно-процесуален кодекс разрешава контракт с прокуратурата и съдът го приема, когато те се признаят за отговорни, или спомагат на управляващите по някакъв метод – да бъдат понижени присъдите им. Всичко е допустимо. Съмнявам се до каква степен тези каузи ще бъдат доведени до сполучлив край.

След като тези хора шестват по медиите с тези първенюшки осъществявания, парадират с благосъстоянието, което имат, за какво 30 години никой не ги видя, тази прокуратура беше в кома ли, разсъни се предходната година? Тази година би трябвало да бъде определен нов основен прокурор, малко предизборно ми идва всичко това. Доказателствата малко се разминават с действителността ".

" Когато бяха оповестени Арабаджиеви за търсене, беше изнесена информацията, че в Бургас е хванат джип с 800 000 лв., които сякаш били изпрани. Ами не, това бяха заплатите на хората, които работят в Слънчев бряг и Елените. Бяха изтеглени от банката, бяха декларирани да бъдат изтеглени от банката, тъй като такава сума би трябвало да бъде декларирана авансово. Някак си има едно разминаване сред говоренето на прокуратурата и самите дейности, които се правят ", добави Йово Николов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР