Българският артист Иво Димчев, който участва в британския X Factor,

...
Българският артист Иво Димчев, който участва в британския X Factor,
Коментари Харесай

Иво Димчев шокира дори британските таблоиди

Българският актьор Иво Димчев, който взе участие в английския X Factor, през днешния ден е на страниците на съвсем всички английски таблоиди. А видяното и чутото от него най-накратко могат да се опишат на нашенски с думите "Те такова знамение още не бяхме виждАли ".

Странно, впечатляващо, провокативно са единствено някои от определенията на страниците на The Sun и Daily Star. А Radio Times даже си е направил труда да извади и други осъществявания на 42-годишния български създател и уверено декларира, че освен че е най-странният участник в английския X Factor, само че е и още по-странен, в сравнение с си мислите.

За доказателство са приложени няколко видеа на Димчев. Авторът Джеймс Гил стартира публикацията си за българина с думите:

"X Factor 2018 може би откри нов чудноват драгоценен камък в лицето на русокосия реализатор Иво Димчев. "

Шокиран от осъществяването остана даже и суперзвездата Роби Уилямс, който е член на журито на английския музикален формат.

Публиката също бе мощно сюрпризирана, а оценките за актьора ни се разделиха.

Наскоро Иво Димчев призна, че от 12 години живее с вируса на СПИН. Обясни и че се е заразил при инцидентен хомосексуален контакт в Хърватия.

Вижте и чуйте сами!

Източник: offnews.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР