Българският ансамбъл заема трето място във временното класиране след първата

...
Българският ансамбъл заема трето място във временното класиране след първата
Коментари Харесай

Отхвърлиха контестация за оценката на топка и въжета на българския ансамбъл

Българският отбор заема трето място във краткотрайното класиране след първата ротация за многобоя на международното състезание по художествена гимнастика в София.

Гледайте онлайн в Sportal.b g кулминационната точка на Световното състезание по художествена гимнастика в софийската зала “Арена Армеец” !

Пред погледа на министъра на спорта Красен Кралев българките Симона Дянкова, Елена Бинева, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова и Стефани Кирякова изиграха доста добре композицията си с три топки и две въжета. Възпитаничките на Весела Димитрова позволиха две грешки в съчетанието и бяха оценени с 22.350 точки.
 СП по художествена гимнастика - многобой при ансамблите @@@
От щаба на България незабавно подадоха контестация, която обаче беше отхвърлена от апелативното жури на съдийския уред. След първата ротация България е на трето място в класирането, като можете да гледате онлайн в Sportal.bg

Русия е краткотраен водач, откакто изигра устойчиво съчетанието си с пет обръча и в началото получи оценка от 22.950 точки. След това от съветския тим подадоха контестация и оценката за компликация с тяло беше нараснала от 6.2 на 6.5, което промени оценката им на 23.250 точки.
 СП по художествена гимнастика - многобой при ансамблите @@@
Атмосферата в залата беше невероятна, а гимнастичките демонстрираха и новите си трика. Втората по мощна оценка на пет обръча е на Италия - 22.775 точки, макар че имаха няколко грешки. Състезанието продължава сега и ще завърши до 19.30 часа.

фотоси: МАРИН МАРИНОВ/SPORTAL.BG
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР