Българският ансамбъл по художествена гимнастика спечели бронзов медал в многобоя

...
Българският ансамбъл по художествена гимнастика спечели бронзов медал в многобоя
Коментари Харесай

Българският ансамбъл се окичи с бронз в многобоя на Световната купа в София

Българският отбор по художествена гимнастика завоюва бронзов орден в многобоя по време на надпреварата за Световната купа, което се организира в столичната " Арена София ".

След като през вчерашния ден родните грации позволиха неточности в съчетанието си с пет обръча, през днешния ден Магдалина Миневска, София Иванова, Камелия Петрова, Рейчъл Стоянов и Маргарита Василева бяха безупречни в композицията си с три ленти и две топки, за която заслужиха най-хубавата оценка от 33.250 точки.

Така девойките на Весела Димитрова събраха общ резултат от 67.400 пункта, който им отреди третото място в крайното нареждане зад тимовете на Израел (69.300 точки) и Италия (68.150 точки).

В утрешния ден на българския отбор му следва да започва във финала на пет обръча, като нашите девойки ще се борят за оценките и на три ленти и две топки.

Съдия за България при ансамблите беше Християна Тодорова, която през днешния ден бе в панела за компликация с тяло, а в конкуренцията участваха общо 15 тима.

Световната купа приключва на следващия ден от 12:30 до 17:30 часа с финалите на обособените уреди при дамите и при ансамблите с присъединяване на Боряна Калейн, на Стилияна Николова и на българския тим.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР