Българският ансамбъл по художествена гимнастика, който бе фаворит за световната

...
Българският ансамбъл по художествена гимнастика, който бе фаворит за световната
Коментари Харесай

Тежко решение: Ансамбълът ни се оттегля от световното заради контузия |

Българският отбор по художествена гимнастика, който бе любимец за международната купа в Китакюшу, Япония, се отдръпва от конкуренцията поради травма на Лаура Траатс.

" Нашите девойки отпътуваха извънредно добре готови и с голямо предпочитание да завоюват последното си съревнование като тим! Вчера ансамбълът ни е провел две тренировки и след втората Лаура Траатс получава доста мощна и остра болежка. Веднага е извършена консултация с лекаря на тима доктор Добрев, който е решил, че контузията на Лаура е сериозна и присъединяване на тим е невероятно! Всички девойки съжаляват извънредно, щабът също, само че здравето е над всичко и това е единственото вярно решение в този миг! ", оповестиха на страницата на федерацията.

Световното в Япония в края на месеца трябваше да е последното огромно съревнование за състава, който слага завършек на спортната си кариера.

Олимпийските шампионки упражняваха интензивно за него и даже усложниха съчетанията си - сигурни, че в случай че играят без неточност в Китакюшу, златната купа им е обезпечена.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР