Българския национален тенис център беше домакин на традиционния тенис турнир

...
Българския национален тенис център беше домакин на традиционния тенис турнир
Коментари Харесай

БНТЦ беше домакин на традиционен турнир

Българския народен тенис център беше хазаин на обичайния тенис шампионат проведен от Бизнес клуб „ Белгия – България – Люксембург ". Надпреварата се организира при доста положителни условия и организация.

Турнирът се провежда за четвърта поредна година, а надпреварата се организира на смесени двойки и двойки мъже.

Участие взеха представители и членове на Бизнес клуба, другари и съидейници. Сред тях Н.Пр. Фредерик Мьорис, дипломат на кралство Белгия в България, дипломати от посолствата на Франция и Нидерландия.

Първото място на двойки мъже завоюваха Кристоф де Мил и Юрен ван дер Хорст.

На смесени двойки пък победиха Иглика Забунова и Иван Папазов.

По концепция на БФТ и БНТЦ в скоро време ще бъде проведен шампионат за всички търговски Камари в България.

Н.Пр. Фредерик Мьорис, дипломат на кралство Белгия в България:

Опитвам се да играя тенис постоянно. Впечатлен съм от равнището на тениса и спорта в България, изключително на тениса. Включвам в това опцията за упражняване на този спорт, оборудванията, известността и цялостното отношение на хората. Играя тенис и го обичам.

Спортът и останалите сфери от публичния живот събират хората дружно. Нашият Бизнес клуб ББЛ - България, Белгия, Люксембург, интензивно участваме в културни и обществени събития. Те са извънредно потребни както за основаване на връзки сред хората, по този начин и за поддържане и задълбочаване на съществуващите такива. Постоянно търсим благоприятни условия за нови начинания, в които да се включим. С наслаждение ще участваме във всяка самодейност на Българския народен ОББ тенис център и ще я препоръчаме.

Силвано Коло,,председател на ББЛ – България Белгия Люксембург Бизнес клуб:

ББЛ – България Белгия Люксембург Бизнес клуб е основан преди 19 години от белгийски вложители, защото още през 90-те години на предишния век, доста белгийски бизнесмени се реалокират в България и намират тук подобаваща среда за развиване. Белгия е един от най-големите вложители в България – 70 компании от Белгия и Люксембург развиват активност тук.

Членовете на нашия ББЛ Бизнес клуб включват както най-големите, по този начин и по-малки компании, обединени от водещата концепция на ББЛ Бизнес Клуб за почитание, другарство, поддръжка и взаимопомощ. Това е и духът на нашия шампионат, който организираме за 4-та поредна година в Българския народен ОББ тенис център. Организацията е страхотна! Мястото, кортовете, природата – всичко това основава невероятна атмосфера. За 4-та поредна година удоволствието е огромно!

В борда на ББЛ всички сме фенове и почитатели на тениса, само че в шампионата вземат участие освен членове, а и наши другари.

Обичаме този спорт, харесваме и други, само че тенисът ни е обичан!

КРИСТОФ ДЕ МИЛ, член на Управителния съвет и Изпълнителен шеф „ Финанси " на Обединена българска банка, интеграционен управител:

Обичам тениса и видяхме, че доста хора от нашата компания и членовете на ББЛ - България Белгия Люксембург Бизнес клуб, демонстрират огромен интерес към този спорт. В персонално качество – това е единственият спорт, в който надвивам! Шегувам се, несъмнено!

За поредна година организираме нашия тенис шампионат в БНТЦ освен, тъй като ОББ е спонсор на Центъра, само че и заради обстоятелството, че това е най-хубавият и най-хубавият тенис клуб в София. Нямам никакви забележки или рекомендации, тъй като тук в Българския народен ОББ тенис център има всичко – чист въздух, природа в сърцето на града, страхотни кортове, опция за вкусна храна и положителни питиета. За мен тук е съвършено!

Тенисът оказва помощ за срещите сред хората и фирмите. Това е микс от наслаждение и бизнес. От друга страна бизнесът може и би трябвало да оказва помощ на тениса – връзката и помощта е в двете направления. Нашият Бизнес клуб България Белгия Люксембург реализира голям брой действия и взе участие интензивно в събития, които подкрепят и разпростират капацитета на взаимоотношенията сред бизнеса и спорта, тъй като тъкмо по този метод се основава една прелестна, идеална композиция

Опитвам се да играя тенис постоянно. Впечатлен съм от равнището на тениса и спорта в България, изключително на тениса. Включвам в това опцията за упражняване на този спорт, оборудванията, известността и цялостното отношение на хората. Играя тенис и го обичам.

Спортът и останалите сфери от публичния живот събират хората дружно. Нашият Бизнес клуб ББЛ - България, Белгия, Люксембург, интензивно участваме в голям брой културни и обществени събития. Те са извънредно потребни както за основаване на връзки сред хората, по този начин и за поддържане и задълбочаване на съществуващите такива. Постоянно търсим благоприятни условия за нови начинания, в които да се включим. С наслаждение ще участваме във всяка самодейност на Българския народен ОББ тенис център и ще я препоръчаме.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР