Българските потребители вече ще могат да се абонират директно за

...
Българските потребители вече ще могат да се абонират директно за
Коментари Харесай

Вече у нас е възможен директен абонамент за НВО GO

Българските консуматори към този момент ще могат да се абонират непосредствено за гледане на филми онлайн от приложението HBO GO, откакто платформата направи това допустимо за страната ни, Словения, Хърватска, Сърбия, Черна гора, Македония и Босна и Херцеговина.

Досега богатата сбирка от хитови филми и сериали на НВО бе налична за избор на заглавия онлайн единствено за клиентите на тв услугата на НВО, предлагана посредством кабелните или мобилните оператори. На база на абонамента си за мобилните услуги и тв услуги, включващи и телевизионния канал, те получаваха безвъзмезден достъп до интернет платформата и регистрирайки тв приемници или мобилни устройства можеха да гледат филми, когато желаят.

Вече няма да е нужен абонамент към кабелен или мобилен оператор, а непосредствено крайните консуматори ще могат да се абонират за услугата. Това ще става през уеб страницата й в България.

От сряда кинолюбителите могат да се записват на уеб страницата и ще получат един месец безвъзмезден достъп до богатото видеосъдържание на HBO от лични сериали, игрални и документални филми, както и селекция от блокбастъри, типичен заглавия и детска киносекция.

След приключването на едномесечния безвъзмезден достъп потребителят ще реши дали да се абонира, което става с кредитна или дебитна карта. Плащането е месец за месец и клиентът не е привързан с дълготраен контракт, а самичък взема решение по кое време да приключи използването на услугата.

Филмите и сериалите в приложението могат да се гледат на компютър, смарт телефон, таблет, Samsung Smart TV и през Chromecast, а към този момент и на Apple TV и Playstation. Всеки клиент на услугата може да добави до пет устройства към акаунта си, с опция за по едно и също време гледане на две устройства.

" С разширението на HBO GO като услуга с вид за пряк достъп улесняваме още повече потребителите да станат клиенти на HBO. Новите ни фенове могат да чакат качествена селекция от интернационално приети заглавия и европейски продукции на HBO - сериали и документални филми, в които компанията влага непрекъснато, с цел да отговори на упованията на публиката в нашия район “, разяснява Ерве Паян, основен изпълнителен шеф на HBO Европа, представен в корпоративното известие.

Предлагането на HBO GO непосредствено до крайни клиенти е още един метод за прилагане на онлайн стрийминг услугата, в допълнение към към този момент наличния – HBO GO включен в телевизионните и интернет пакети на нашите сътрудници - кабелни и телекомуникационни оператори.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР