Българските полицейски служители подготвят предаването на издирвания от Интерпол гръцки

...
Българските полицейски служители подготвят предаването на издирвания от Интерпол гръцки
Коментари Харесай

Подготвят предаването на издирвания от Интерпол 56-годишен гръцки граждани

Българските полицейски чиновници приготвят предаването на търсения от Интерпол гръцки жител, който бе арестуван при гранична инспекция на Летище " София " тази заран. Това стана ясно от думите на началника на Столична дирекция на вътрешните работи комисар Младен Маринов .

 Гранични служители на реда задържаха търсен от Интерпол
Гранични служители на реда задържаха търсен от Интерпол

56-годишен грък пътувал към Минск

Шефът на Столична дирекция на вътрешните работи удостовери, че лицето е оповестено от Бюрото на Интерпол за търсене по отношение на преднамерено ликвидиране и нелегално владеене и потребление на огнестрелно оръжие. От известие на Министерство на вътрешните работи стана ясно, че 56-годишният гръцки жител е пътувал с полет през Истанбул за Минск.

Той е с букви Г.Т. След информация, граничните служители на реда разпознали пасажера като търсен от Интерпол за преднамерено ликвидиране, нелегално владение и транспорт на огнестрелно оръжие и експлозиви . Информацията за него е подадена от бюрото в Кипър, за задържане и изгонване.
Чрез Националното централно бюро Интерпол-София са известени чиновниците от Интерпол-Никозия, които удостоверили издирването на лицето.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР