Българските органи на реда нямат милост, дори към хора със

...
Българските органи на реда нямат милост, дори към хора със
Коментари Харесай

Арестуваха княгиня Калина заради катастрофата, иззеха й и колата


Българските органи на реда нямат благосклонност, даже към хора със синя кръв! Царската дъщерята Калина е задържана от полицията! Щерката на неосъществения български цар и някогашен министър председател Симеон Сакскобургготски – Калина, която през вчерашния ден леко в курорта Боровец след приложимост на алкохол, е била арестувана за 24 часа.

Автомобилът, с който се е блъснала, е конфискуван от строгите и непоколебими пътни служители на реда. По случая към този момент е формирано и досъдебно произвеждане.

Припомняме, че през вчерашния ден следобяд 51-годишната княгиня Калина катастрофира в бариерата на хотел „ Мура “ в Боровец. При тестът с дрегер е било открито, че тя е с над 1.2 промила алкохол. По-късно дамата с доблестен генезис е дала и кръвна проба, чиито резултати, както знаем, ще излязат постепенно и трудно.

Отначало информацията беше, че алкохолът е 1.6 промила. После се появи нова – 1,2 промила, навръх ръба на новия закон, съгласно който колата на нарушителя се конфискува.

Пред bTV царският шурей и брачен партньор на Калина Китин Муньос още през вчерашния ден обяснил:

„ Съпругата ми е изгубила кучето си. Много го обичаше. Има три кучета. Все още не можем да го открием. Тя е под стрес. Цяла заран обикаляхме Боровец. При паркиране е блъснала колата, виждате. Може да е изпила една чаша вино, само че това не е пиянство на алкохол. Това е нищо. Инцидентът е дребен. Превръща се в огромен проблем, тъй като е княгиня Калина. “

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР