Българските национали за Купа Дейвис Александър Лазаров и Димитър Кузманов

...
Българските национали за Купа Дейвис Александър Лазаров и Димитър Кузманов
Коментари Харесай

Александър Лазаров и Димитър Кузманов започват участието си на Sofia Open във вторник

Българските национали за Купа " Дейвис " Александър Лазаров и Димитър Кузманов ще изиграят във вторник, 7 ноември, срещите си на сингъл от първия кръг на шампионата по тенис от сериите АТП 2023 Sofia Open на Централния корт в зала " Арена София ".

Мачът на участващия с " уайлд кард " Лазаров против руснака Павел Котов е четвърти в утринната стратегия и ще стартира не преди 15:00 часа. За българина, който през днешния ден навърши 29 години, това ще бъде първи мач на сингъл от месец май поради лекуване на травма.

Веднага по-късно, само че не преди 18:00 часа, Кузманов ще открие вечерната стратегия за деня против Джем Илкел (Турция) в дуела сред двамата тенисисти, които влязоха с предложения в главната скица.

Във вторник ще се изиграят всичките 12 срещи от първия кръг на шампионата. Мачовете стартират в 10:00 часа, като в програмата са планувани 6 срещи на Централния корт и още 6 на корт №1 в " Арена София ".

Българското присъединяване в главната скица на Sofia Open 2023 стартира по-рано през днешния ден в конкуренцията на двойки. от Симоне Болели (Италия) и Матве Миделкооп (Нидерландия) с 4:6, 4:6 в зала " София ".

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР