Българските медии са се доказали като шампиони по лепене на

...
Българските медии са се доказали като шампиони по лепене на
Коментари Харесай

Българските еквиваленти на световните звезди

Българските медии са се потвърдили като първенци по лепене на етикети. Току се появи някое ново лице в нашенския обществен живот и хоп – торбата с етикети влиза в приложимост. Българският публицист знае, че никой не може да бъде именуван единствено с името си и всеки нов воин би трябвало да бъде оприличен с някоя по-значима фигура – наложително със международна известност. Вероятно този прийом кара българския публицист да си мисли, че списва за „ Таймс ”, а не за Петьо Блъсков примерно.

Ето и няколко по-популярни и не толкоз известни образеца за българи, съпоставени със международни фигури от шоубизнеса и политиката:

Българският Барозу – Петър Теофилов

Заради едната външна аналогия новият кмет на село Богданов дол Петър Теофилов беше наименуван от някои медии „ Българският Барозу ”. Новият политик Николай Бареков припозна спечелилия изключителните локални избори Теофилов като собствен първи кмет – добре че още не се е сетил да го назова и „ Първият ръководител на Европейската комисия от „ България без цензура ”.

 

Българският Кристиано Роналдо – Даниел Златков

Тук не може да упрекнем българския публицист за етикета, тъй като футболистът Даниел Златков се стреми да наподобява на португалския талант с топката. Разбира се, на прическа някогашният състезател на Миньоро го докарва, само че въпреки всичко му следва да извърви веднъж от „ Болуспор ” до „ Реал Мадрид ”. Абе, по-реалистично е да се опитва да излъже Ирина Шейк.

 

Българската Лейди Гага – Христа

През последните години много хора са били наричани „ Българската Лейди Гага ” – като се стартира от някоя си миска Пенка и се стигне чак до… Азис. Всъщност Азис настойчиво продължава да твърди, че Лейди Гага му краде концепциите и го копира, по тази причина ще предложим на непознатите медии да назовават Лейди Гага „ Американската Азис ”. Най-актуалната българска Лейди Гага обаче се оказа Христа от Сливен, която творяла музика в Париж и преди време, евентуално някъде в Димиторвград, е отказала да пее чалга. Тогава дано незабавно да се разграничи и от етикета „ Лейди Гага ”.

 

Българската Парис Хилтън – Яна Стайкова

Яна е руса, не знаем какво работи, върви на елит празненства и татко й е богат предприемач – е, какво да му кажеш на българския публицист за този етикет?!

 

Българската Тина Търнър – Силвия Кацарова

 

Този етикет Силвия Кацарова получава, когато „ немаше го още „ 24 часа ”. В тази двойка с изключение на потреблението на еднакъв коафьор имаме и общи гласови характерности – остава ни да проверим и дали Тина Търнър е омъжена за милионер.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР